Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Informe 14. Any 2011

indicadors 14

El volum catorzè del sistema d'indicadors actualitza les edicions anteriors. Inclou els indicadors propis de Catalunya, els indicadors que ens informen de la situació de l'educació als països de l'OCDE i als països que formen part de la Unió Europea. Incorpora sèries temporals que proporcionen informació de l'evolució del sistema educatiu català.

Els indicadors s'agrupen en les quatre categories habituals: indicadors de context, indicadors de recursos, indicadors de processos i escolarització i indicadors de resultats. Entre aquests darrers s'inclouen els resultats obtinguts en la prova d'avaluació de sisè d'educació primària, realitzada per segona vegada al maig del 2010 i de la qual s'inicia una sèrie temporal. També s'inclouen els resultats de l'avaluació estatal de sisè d'educació primària del 2007 i els de l'avaluació de la formació professional reglada 2001-2008, dissenyada i coordinada pel Consell Superior d'Avaluació del Sistema Educatiu.

Com és habitual, el volum recull informació dels indicadors que ens informen del progrés que es fa a Catalunya en vistes a l'obtenció dels objectius europeus marcats per la Unió Europea per als anys 2010 i 2020.

1a edició: març 2011
232 pàgines

Data d'actualització: 07.06.2011