Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Informe 13. Any 2009

indicadors 13

El volum tretzè de la sèrie del sistema d'indicadors d'educació de Catalunya actualitza les edicions anteriors. Inclou els indicadors propis de Catalunya, els indicadors que ens informen de l'educació als països de la zona euro, de l'OCDE i dels països que formen part de la Unió Europea, així com sèries temporals, que són il·lustratives de l'evolució del nostre sistema educatiu. Per primera vegada, s'incorporen a l'estudi els indicadors de la formació del professorat en TAC (tecnologia per a l'aprenentatge i el coneixement).

El volum agrupa els indicadors en les quatre categories habituals, de manera que inclou cinc indicadors de context, dotze indicadors de recursos, deu indicadors de processos i escolarització, vuit indicadors de resultats i els cinc indicadors europeus de referència, Lisboa 2010.

Entre els indicadors de resultats s'inclouen els obtinguts en diversos estudis recents, com són la prova censal de sisè d'educació primària, feta per primer cop el maig de 2009, i els resultats de l'educació postobligatòria a Catalunya de l'any 2008. També s'inclouen els resultats obtinguts per Catalunya en l'estudi internacional SITES 2006. Com en l'edició anterior, s'inclouen indicadors sobre la despesa en beques i ajuts per a l'estudi.

El volum es clou amb un capítol de consideracions finals, que conté informació sobre les característiques generals dels sistemes d'indicadors d'educació, les actualitzacions successives i el sistema d'indicadors d'educació propis de Catalunya. Hi ha, com sempre, un glossari de sigles i un índex analític.

1a edició: desembre de 2009
200 pàgines

Data d'actualització: 15.03.2010