Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Informe 12. Any 2008

Indicadors 12

El volum dotzè de la sèrie del sistema d'indicadors d'educació de Catalunya actualitza les edicions anteriors. Inclou els indicadors propis de Catalunya, els indicadors que ens informen de l'educació als països de la zona euro, de l'OCDE i dels països que formen part de la Unió Europea, així com sèries temporals, que són il·lustratives de l'evolució del nostre sistema educatiu. Per primera vegada, s’incorporen indicadors sobre la despesa en beques i ajuts per a l’estudi.

El volum agrupa els indicadors en les quatre categories habituals, de manera que inclou cinc indicadors de context, onze indicadors de recursos, deu indicadors de processos i escolarització, vuit indicadors de resultats i els cinc indicadors europeus de referència, Lisboa 2010.

El volum es clou amb un capítol de consideracions finals, que conté informació sobre les característiques generals dels sistemes d'indicadors d'educació, les actualitzacions successives, el sistema d'indicadors d’educació propis de Catalunya i les perspectives futures. Hi ha, com sempre, un glossari de sigles i un índex analític.

1a edició: desembre de 2008
198 pàgines

Data d'actualització: 17.02.2009