Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 9 - Estudi PISA 2006. Avançament de resultats
 

Quaderns d'Avaluació. 9

quaderns 9
El número nou dels Quaderns d'Avaluació presenta l'avançament de resultats de l'estudi PISA 2006, que té les ciències de la naturalesa com a àrea prioritària d'avaluació. L'estudi avalua també les matemàtiques i la comprensió lectora.

En l'estudi internacional hi han participat 57 països, 30 dels quals pertanyen a l'OCDE, i diverses regions europees. A l'Estat espanyol, han ampliat la mostra deu comunitats autònomes, que són Andalusia, Aragó, Astúries, Cantàbria, Castella-Lleó, Catalunya, Galícia, La Rioja, Navarra i el País Basc. El volum inclou les dades dels resultats obtinguts per l'alumnat de 15 anys en les àrees avaluades així com les variacions en el rendiment en competència científica segons diversos factors, com ara el nivell socioeconòmic i cultural de les famílies o el nivell educatiu dels pares i mares. L'apartat final dels Quaderns d'avaluació és la "Revista de llibres i publicacions del Consell".

Desembre de 2007, 86 pàgines.
Data d'actualització: 16.01.2008