Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 5 - L'avaluació de centres. Canvis per a la millora
 

Quaderns d'avaluació. 5

Quaderns d'Avaluació 5

El cinquè número dels Quaderns d'avaluació està dedicat a l'avaluació dels centres educatius. El primer article és "L'avaluació dels centres", signat per dos inspectors, Salvador Pallarés i Ramir Bullich, que exposen el model d'avaluació de centres educatius, aplicat sobre la gestió de l'organització general del centre i sobre la gestió del currículum. El segon article, titulat "La utilització de l'avaluació externa per a la millora contínua dels centres educatius", ha estat escrit per Joaquín Gairín i Carme Armengol, professorat de la UAB. Proporciona elements de reflexió teòrica sobre el concepte de canvi en els centres educatius.

El número inclou la conferència que Hans Konrad Koch va fer en el 2n Seminari d'Avaluació Educativa (octubre de 2005), sobre la reforma educativa que s'ha introduït a Alemanya com a conseqüència dels pobres resultats obtinguts en l'estudi PISA 2000. L'apartat final dels Quaderns d'avaluació és la "Revista de llibres i publicacions del Consell".

Abril de 2006, 68 pàgines.Data d'actualització: 04.12.2007