Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns avaluació. 25 - L'avaluació de quart d'ESO 2013
 

Quaderns d'avaluació. 25

Quaderns d'avaluacio 25

El volum està dedicat a la prova d'avaluació de quart d'ESO del curs 2012-2013, el segon en què s'aplica aquesta prova de caràcter extern, censal i orientatiu. Consta de tres articles.

El primer és la síntesi de resultats de l'avaluació. Es presenten els resultats globals de l'alumnat en totes les competències avaluades, que són la comunicativa i la matemàtica. S'hi inclouen els resultats segons diverses variables associades als centres educatius i a l'alumnat i els resultats segons el territori i la tipologia dels centres educatius. L'últim capítol conté les conclusions.

El segon article, escrit per la Direcció General d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, presenta orientacions per a la millora de les competències lingüístiques i matemàtica. El tercer article, signat per María Bajo de la Fuente i Isabel Jiménez Rodríguez, conté les reflexions i actuacions que la prova d'avaluació ha provocat en el seu centre, l'Institut La Mallola d'Esplugues de Llobregat.

El volum es clou, com sempre, amb els apartats Revista de Llibres i Publicacions del Consell.

70 pàgines
1a edició: abril de 2013
ISSN electrònic 2014-797X

Data d'actualització: 18.07.2013