Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 22 - L'avaluació de quart d'ESO 2012
 

Quaderns d'avaluació. 22

Quaderns d'avaluacio 22

El nou número dels Quaderns d'avaluació està dedicat, de manera íntegra, a la prova de quart d'ESO, que es va aplicar per primera vegada al mes de febrer de 2012.

En el primer article del número es presenten els resultats de l'alumnat i els resultats segons el territori i la tipologia dels centres educatius. En el primer capítol, s'analitzen els resultats globals obtinguts en totes les competències avaluades, que són la lingüística i la matemàtica. Es presenten els resultats segons el nivell socioeconòmic del centre, segons la titularitat dels centres, segons el nivell socioeconòmic i la titularitat dels centres, segons el sexe de l'alumnat, segons l'origen territorial de l'alumnat i segons les diverses variables associades. En el segon capítol, s'analitzen els resultats al territori, els resultats segons la tipologia dels centres educatius i la dispersió dels resultats entre les competències avaluades.

El segon artícle del número, signat per la Direcció General d'Educació Secundària Obligatòria i Batxillerat, porta per títol "Orientacions per a la millora de les competències comunicativa i matemàtica".

El volum es tanca amb les seccions de "Revista de llibres" i "Publicacions del Consell".

72 pàgs.
1a edició: abril de 2012
ISSN electrònic 2014-797X

Data d'actualització: 23.07.2012