Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 20 - L'avaluació de sisè d'educació primària 2011. Síntesi de resultats
 

Quaderns d'avaluació. 20

Quaderns d'avaluacio 20

El número 20 de la col·lecció comença amb un article sobre les avaluacions previstes per al curs 2011-2012, és una informació sintètica que vol ser útil als equips directius i docents dels centres de Catalunya.

A continuació, es presenten els resultats obtinguts en l'avaluació de sisè d'educació primària, la prova externa i de caràcter censal que s'ha aplicat per tercer any consecutiu. Hi ha els resultats globals de l'alumnat, els resultats segons el nivell socioeconòmic del centre, segons la titularitat dels centres, segons l'origen territorial de l'alumnat, segons el sexe i segons la tipologia dels centres educatius. En aquest apartat es constata que els centres educatius tenen incidència en els resultats, ja que es demostra que centres situats en una mateixa zona geogràfica i d'un mateix nivell socioeconòmic obtenen resultats molt diferents.

Un tercer bloc de la revista són tres articles escrits des de tres centres per valorar la validesa i incidència de la prova d'avaluació de sisè. Els signen Anna Pont, directora de l'Escola Pi d'en Xandri de Sant Cugat del Vallès, Paloma Llaquet i Coral Regí, subdirectora d'educació infantil i primària i directora de l'Escola Virolai de Barcelona i, finalment, Lluís Llovet i Bayer, director de l'Escola Sant Martí d'Arenys de Munt.

El número es tanca amb un article l'Alba Espot i Faixa, directora general d'Educació Infantil i Primària, que presenta les orientacions per a la millora dels resultats de l'alumnat i dels centres educatius endegades pel Departament d'Ensenyament.

1a edició: setembre de 2011
ISSN 2014-797X
72 pàgines

Data d'actualització: 08.11.2011