Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 18 - L'avaluació de sisè d'educació primària 2010 i de la inserció laboral dels graduats en FPR
 

Quaderns d'avaluació. 18

Quaderns d'avaluacio 18

El número 18 dels Quaderns d'avluació presenta la síntesi de resultats de l'avaluació de sisè d'educació primària del 2010. L'avaluació s'ha dut a terme per segona vegada a tots els centres de Catalunya que imparteixen aquest nivell educatiu. Hi ha informació sobre els resultats globals obtinguts per l'alumnat en cada competència avaluada, els resultats segons el nivell socieconòmic del centre, segons la titularitat dels centres, segons l'origen de l'alumnat i també segons el sexe. S'inclouen resultats segons la tipologia dels centres educatius.

El número conté també dades sobre l'avaluació de la formació professional reglada 2001-2008. Publiquem una síntesi dels resultats de la línia 5 de l'avaluació, que té com a objectiu conèixer i analitar amb profunditat la transició del centre educatiu a la vida activa dels graduats i graduades en cicles formatius de grau mitjà i superior, així com la seva continuïtat formativa, tant si és a través de la formació contínua com de l'educació universitària.

Com és habitual, el número conté l'apartat de Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1a edició: setembre de 2010
80 pàgines

Data d'actualització: 08.11.2010