Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 15 - L'avaluació de sisè d'educació primària 2009. Avançament de resultats
 

Quaderns d'avaluació. 15

Quaderns d'avaluació 15

El número 15 dels Quaderns d'avaluació presenta la síntesi de resultats de l'avaluació de sisè d'educació primària, que s'ha dut a terme per primer cop el curs 2008-2009. Aquesta és una prova externa i censal aplicada a tot l'alumnat de sisè de primària per comprovar el nivell d'assoliment de les competències bàsiques lingüístiques i matemàtiques en acabar l'etapa. Dels resultats de la prova, que no determina el pas a l'educació secundària obligatòria, se n'ha informat directament les famílies. Es presenten els resultats globals de la prova, els resultats segons el nivell socioeconòmic i la titularitat dels centres educatius, segons l'origen de l'alumnat i segons la tipologia dels centres.

L'avançament de resultats es complementa amb dos articles que presenten una visió del procés avaluatiu des dels mateixos centres: són el d'Isabel Sánchez, directora de l'Escola Àgora de Barcelona, i Maria Mercè Fernández Teixidó, directora de l'Escola Els Pins de Barcelona. L'article de Teresa Freixas, inspectora d'Educació a Tarragona, planteja una visió global del desenvolupament del procés.

El número inclou informació de la jornada de debat sobre la situació sociolingüística a l'ESO, que es va celebrar a Barcelona el mes de juny. Reproduïm la presentació que hi va fer Àngel Huguet, professor de la Universitat de Lleida.

El número es clou, com sempre, amb l'apartat de Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1a edició: setembre de 2009
60 pàgines 

Data d'actualització: 13.01.2010