Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 13 - Novetats en l'avaluació de l'educació primària 2009
 

Quaderns d'avaluació. 13

Quaderns d'avaluació. 13

El número 13 dels Quaderns d'avaluació conté informació sobre la prova de competències bàsiques aplicable a sisè curs de l'educació primària aquest 2009, juntament amb altres novetats en l'avaluació derivades de la LOE i el seu desplegament posterior a Catalunya.

Per situar aquestes avaluacions de competències bàsiques a l'educació primària en un context europeu, hi ha un article d'Enric Prats que presenta una visió panoràmica comparativa dels diferents tipus de proves en dotze països o regions europeus.  Com són les proves de competències bàsiques a Escòcia i Holanda ho expliquen l'article d'Ernest Spencer i el de Marleen van der Lubbe.

El número es completa amb un article de Jordi Saura i Emili Palacios sobre educació i èxit, un altre d'Adriana Sanchez Hugalde sobre la segregació escolar dels immigrants a Catalunya i, finalment, un de Blanca Deusdad Ayala sobre la importància de l'educació intercultural a l'ensenyament secundari.

El volum es clou, com és habitual, amb la secció de Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1ª edició: gener de 2009
91 pàgines

Data d'actualització: 24.03.2009