Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 41 - L'avaluació de sisè d'educació primària 2018
 

Quaderns d'avaluació. 41

Quaderns d'avaluació. 41

El número 41 dels Quaderns d'avaluació està dedicat als resultats de la prova de sisè d'educació primària del curs 2017-2018.

L'article informa de les novetats rellevants que s'han incorporat a la prova: la introducció de l'avaluació de la competència associada a l'àrea de coneixement del medi natural i la introducció de l'avaluació de la comprensió oral en la competència lingüística en llengua catalana, llengua castellana i aranès.

S'hi inclouen taules i gràfics amb les puntuacions mitjanes globals en cada competència avaluada (llengua catalana, llengua castellana, llengua anglesa, matemàtiques i coneixement del medi natural), la distribució de l'alumnat per nivells d'assoliment de les competències, els resultats globals segons les dimensions avaluades en cada competència i els resultats globals segons les diverses variables associades, que són el sexe de l'alumnat, la repetició o no de curs i el nivell de complexitat dels centres. Hi ha un apartat amb la comparació de resultats en llengua catalana i llengua castellana, un altre dedicat a l'equitat en els resultats, un altre apartat de resultats globals al territori i un altre sobre la percepció de la dificultat de les proves manifestada per l'alumnat. L'últim apartat conté les conclusions.

El número es tanca, com sempre, amb les seccions Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1a edició: setembre de 2018
68 pàgines
ISSN electrònic 2014-797X

Data d'actualització: 24.10.2018