Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 40 - L'avaluació de quart d'ESO 2018
 

Quaderns d'avaluació. 40

Quaderns d'avaluació. 40

El número 40 dels Quaderns d'avaluació presenta la síntesi de resultats obtinguts en l'avaluació de quart d'ESO de 2018.

S'expliquen les novetats introduïdes a la prova, que afecten les competències lingüístiques en llengua catalana i llengua castellana i la competència cientificotecnològica.

Es presenten els resultats en taules i gràfics amb les puntuacions mitjanes globals en cada competència avaluada, la distribució de l'alumnat per nivells d'assoliment de les competències, els resultats globals segons les dimensions avaluades en cada competència i els resultats globals segons les diverses variables associades. Hi ha un apartat amb la comparació de resultats en llengua catalana i llengua castellana i un altre dedicat a l'equitat en els resultats. Hi ha també un apartat de resultats globals al territori i un altre de resultats segons la percepció de la dificultat de les proves, que posa especial atenció a les diferències de gènere. S'inclou un apartat nou, que porta per títol 'Comparació de variables amb PISA 2015'.

El número es tanca, com sempre, amb els apartats de 'Revista de llibres' i 'Publicacions del Consell'.

1a edició: abril de 2018

ISSN Electrònic 2014-797X

83 pàgines

Data d'actualització: 16.10.2018