Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 34 - L'avaluació de quart d'ESO 2016
 

Quaderns d'avaluació. 34

Quaderns d'avaluació. 34

El número 34 dels Quaderns d'avaluació presenta la síntesi de resultats obtinguts en l'avaluació de quart d'ESO de 2016. S'hi inclouen taules i gràfics amb les puntuacions mitjanes globals en cada competència avaluada, la distribució de l'alumnat per nivells d'assoliment de les competències, els resultats globals segons les dimensions avaluades en cada competència i els resultats globals segons les diverses variables associades. Hi ha un apartat amb la comparació de resultats en llengua catalana i llengua castellana i un altre dedicat a l'equitat en els resultats. Hi ha també un apartat de resultats globals al territori, un altre de resultats segons la tipologia dels centres educatius i un altre de resultats segons la percepció de la dificultat de les proves. La conclusió general més remarcable de l'avaluació d'aquest any és que els resultats evidencien la tendència a l'estabilitat.

Aquest any 2016 la prova presenta dues novetats importants, que són l'avaluació de la competència cientificotecnològica i l'avaluació de la llengua alemanya.

El volum es tanca, com sempre, amb els apartats de Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1a edició: abril de 2016
77 pàgines
ISSN electrònic 2014-797X

Data d'actualització: 13.06.2016