Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Quaderns d'avaluació  > Quaderns d'avaluació. 32 - L'avaluació de sisè d'educació primària 2015
 

Quaderns d'avaluació. 32

Quaderns 32

Com és habitual, el primer número dels Quaderns d'avaluació del nou curs està dedicat als resultats de la prova de sisè d'educació primària, aplicada al mes de maig passat. La síntesi de resultats es completa, aquesta vegada, amb dos articles, que valoren l'experiència de les auditories pedagògiques.

S'hi inclouen taules i gràfics amb les puntuacions mitjanes globals en cada competència avaluada (llengua catalana, llengua castellana, matemàtiques i llengua anglesa), la distribució de l'alumnat per nivells d'assoliment de les competències, els resultats globals segons les dimensions avaluades en cada competència i els resultats globals segons les diverses variables associades, que són el sexe de l'alumnat i la repetició o no de curs, així com la titularitat i el nivell de complexitat dels centres. Hi ha un apartat amb la comparació de resultats en llengua catalana i llengua castellana, un altre dedicat a l'equitat en els resultats, un altre apartat de resultats globals al territori, un altre de resultats segons la tipologia dels centres educatius i un altre de resultats segons la percepció de la dificultat de les proves manifestada per l'alumnat. L'últim apartat, abans de les conclusions, conté una valoració de l'efecte de les auditories pedagògiques.

El número inclou dos articles que valoren l'experiència de les auditories pedagògiques en dos centres concrets: l'Escola President Salvans, de Terrassa, i l'Escola Pompeu Fabra, de l'Hospitalet de Llobregat. El primer és escrit per Montserrat Serra i el segon, per Rosa M. Antón, Francesc  Grau i Marc Berges.

El número es tanca, com sempre, amb les seccions Revista de llibres i Publicacions del Consell.

1a edició: setembre de 2015
83 pàgines
ISSN electrònic 2014-797X

Data d'actualització: 05.10.2015