Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Informes d'Avaluació  > 9 - L'avaluació de l'educació primària 2003
 

L'avaluació de l'educació primària 2003

Educació primària 2003

L'avaluació de l'educació primària 2003 correspon a la tercera avaluació global de l'educació primària (1995, 1999, 2003), coordinada per l'INECSE amb la col·laboració de les comunitats autònomes.

L'informe ofereix els resultats obtinguts per l'alumnat de Catalunya en llengua castellana, llengua anglesa, matemàtiques, coneixement del medi social i natural i també aspectes actitudinals. Catalunya ha ampliat les àrees avaluades amb la inclusió de la llengua catalana, el coneixement del medi social i cultural de Catalunya i els coneixements referits a les tecnologies de la informació i la comunicació.

Catalunya ha participat en l'estudi amb seixanta-tres centres, que formen part de la mostra estatal i trenta-set centres més, a fi que la mostra sigui representativa. En total, són 100 centres i 2.105 alumnes de sisè de primària els avaluats.

L'informe ofereix una anàlisi i valoració de les dades de context, tant escolar com familiar i una sèrie de recomanacions. L'annex un presenta la síntesi de resultats comparatius de Catalunya i d'Espanya. L'annex dos inclou exemples d'ítems de les diferents proves.

1a edició: gener 2006
261 pàgines

Data d'actualització: 17.12.2007