Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Informes d'Avaluació  > 13 - Les TIC a l'ESO. Resultats de l'estudi SITES a Catalunya. Avaluació de l'ESO 2006
 

13 - Les TIC a l'ESO. Resultats i conclusions de l'estudi SITES 2006 a Catalunya. Avaluació de l'ESO 2006

Informes d'avaluació 13. SITES

SITES 2006 és un estudi internacional en el qual participen 22 sistemes educatius, entre els quals hi ha Catalunya. SITES analitza amb profunditat els recursos informàtics dels centres educatius i l'ús pedagògic de les TIC en les àrees de matemàtiques i de ciències de la naturalesa.

El volum conté les dades de Catalunya, comparades amb les dades que proporciona l'informe internacional, promogut per la IEA. El primer capítol és una introducció a l'estudi SITES 2006. El segon tracta de la mostra de Catalunya. Hi han participat 356 centres de tot el territori. Han contestat els qüestionaris 342 directors i directores, 330 responsables de TIC, 703 professores i professors de matemàtiques i 568 de ciències de la naturalesa.

El tercer capítol analitza la infraestructura TIC als centres educatius. El quart, parla de la gestió de les TIC als centres educatius. El cinquè, de les orientacions i pràctiques pedagògiques utilitzades pel professorat i l'alumnat. El sisè capítol és dedicat als usos i impactes de les TIC en les pràctiques pedagògiques. El setè capítol analitza els entorns i els factors professionals que incideixen en l'ús de les TIC. El vuitè capítol tracta del lideratge pedagògic dels directors i directores, com a element que ha de promocionar el canvi educatiu. El novè capítol són les conclusions i les perspectives de futur. El volum es clou amb la bibliografia i els índexs de quadres, gràfics, taules i sigles.

1a edició: març de 2009
388 pàgines

L'informe es va presentar en roda de premsa el 24 de novembre de 2008.


Taules complementàries


Data d'actualització: 18.02.2009