Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Col·lecció "Documents"  > 29 - TIMSS. Ítems alliberats de matemàtiques i ciències per a l'educació primària
 

29 - TIMSS. Ítems alliberats de matemàtiques i ciències per a l'educació primària

documents 29

El número 29 de la col·lecció 'Documents' conté sis blocs d'ítems alliberats de matemàtiques i sis blocs d'ítems alliberats de ciències, utilitzats en avaluacions de TIMSS (Estudi Internacional de Tendències en Matemàtiques i Ciències).

En aquesta publicació, cada bloc va acompanyat d’una taula on es relacionen els diferents ítems del bloc amb informació important dels ítems, com és el domini del contingut, el domini cognitiu, la puntuació màxima, la resposta correcta (dels ítems d’opció múltiple) i la mitjana d’encert dels països i territoris de la UE (2014) que van participar a TIMSS 2011, juntament amb la desviació estàndard. A més a més, també proporciona la mitjana global de cada bloc, per tal de poder valorar la dificultat teoricoempírica de cada ítem.

El volum es completa amb un capítol introductori que relaciona el currículum de matemàtiques i el de medi natural, social i cultural a l’educació primària amb el marc conceptual de TIMSS.

1a edició: desembre de 2014
104 pàgines

Data d'actualització: 24.07.2014