Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Col·lecció "Documents"  > 25 - Anàlisi del rendiment acadèmic a l'ensenyament obligatori de Catalunya
 

25 - Anàlisi del rendiment acadèmic a l'ensenyament obligatori de Catalunya

documents 25

El volum 25 de la col·lecció “Documents” és la primera part d’una recerca sobre l’evolució del rendiment escolar a l’ensenyament obligatori.

Aquesta primera part se centra en l’anàlisi de l’educació secundària obligatòria en una cohort d’alumnes. Les dades obtingudes fan referència només a la informació referida a tot aquell alumnat de la promoció (cohort) que s’ha graduat sense repetir i que forma part de la mostra experimental de l'estudi.

Caldrà esperar a la segona part d’aquest estudi, que es publicarà en un altre número de la col·lecció, per conèixer amb més concreció quina ha estat l’evolució acadèmica de TOTA la promoció d'alumnat que va començar primer d'ESO durant el curs 2009-2010, és a dir, l'alumnat repetidor que s’ha graduat, l'alumnat no repetidor que s’ha graduat en un altre centre i més dades complementàries que donin tota la informació sobre l’alumnat de la mostra.

La publicació d’aquest primer document es considera útil ja que està basat en una nova metodologia de seguiment que defineix un monitoratge seqüencial i nominal de l’alumnat de l’ensenyament obligatori, ampliable al no obligatori.

1a edició: gener de 2014
86 pàgines

Data d'actualització: 17.03.2014