Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Col·lecció "Documents"  > 19 - Marc conceptual de resolució de problemes per a l'avaluació PISA 2012
 

19 - Marc conceptual de resolució de problemes per a l'avalució PISA 2012

documents 19

El volum és la traducció de PISA 2012 Field Trial Problem Solving Framework, publicat per l'OCDE al juliol de 2010. És el marc conceptual recomanat per a l'avalució de resolució de problemes al pilotatge de PISA 2012. El document pot ser modificat de cara a l'avaluació principal en funció dels resultats obtinguts en la prova pilot.

El document consta de sis breus capítols. El primer és una introducció a la resolució de problemes al Programa Internacional per a l'Avaluació de les Competències dels Adults (PIAAC) de l'OCDE. El segon capítol és la definició de l'àrea. El tercer tracta de l'organització de l'àrea. El quart capítol es titula "Avaluar la competència de resolució de problemes" i el cinquè, "Informar de la competència de resolució de problemes". El sisè i últim està dedicat als ítems de mostra. A continuació, hi ha la bibliografia, l'annex 1, "Visió global sobre la investigació en resolució de problemes", i l'annex 2, "Grup d'experts en resolució de problemes".

El volum inclou ítems de resolució de problemes, alliberats de les edicions anteriors de PISA. Figuren a l'annex 3 i no formen part del document PISA 2012 Field Trial Problem Solving Framework.

1a edició setembre 2011
75 pàgines

Data d'actualització: 04.10.2011