Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Publicacions  > Col·lecció "Documents"  > 11 - Document de bases de l'avaluació de la formació professional reglada a Catalunya 2008-2009
 

Document de bases de l'avaluació de la formació professional reglada a Catalunya 2008-2009

Document de bases avaluació FPR

El número 11 de la col·lecció "Documents" presenta la concreció de l'avaluació de la formació professional reglada que es durà a terme en el període 2008-2009 i que afecta tots els centres que la imparteixen a Catalunya.
En un primer capítol es justifica la conveniència i l'oportunitat de l'avaluació de l'FPR, que s'inscriu en el context del Pla d'Avaluació del Departament d'Educació (2005). Tot seguit s'expliquen els objectius, els continguts i el context de referència de l'avaluació, així com la metodologia emprada i el marc conceptual que la sustenta. El darrer capítol planteja la necessitat de fer una anàlisi prospectiva del futur de la formació professional.
El volum es clou amb tres annexos, que contenen la concreció de l'avaluació, el calendari d'execució  i els membres dels grups de treball que s'han constituït per col·laborar en la definició dels objectius, continguts, criteris i indicadors de l'avaluació de l'FPR.
1a edició: gener de 2008
43 pàginas

Data d'actualització: 19.02.2008