Accés al contingut Accés al menú de la secció
 

Models de proves

Cada quadern té el seu corresponent full de respostes.

Cal tenir en compte que:

  • En les proves de llengua catalana i castellana (i aranès), es recomana que les activitats de comprensió oral es contestin primer al quadern i que després es passin les respostes al full de respostes. S'inclouen dues preguntes de resposta oberta, que s'han de respondre al quadern. Aquestes preguntes estant convenientment indicades, tant al quadern com al full de respostes. La redacció s'ha de fer al quadern.
  • En la prova de llengua estrangera es recomana que les activitats de comprensió oral es contestin primer al quadern i que després es passin les respostes al full de respostes. La redacció s'ha de fer al quadern.
  • En la prova de matemàtiques s'han de contestar quatre preguntes al quadern. Aquestes quatre preguntes estan convenientment indicades, tant al quadern com al full de respostes.
  • En la prova de l'àrea de coneixement del medi natural s'han de contestar cinc preguntes al quadern. Aquestes cinc preguntes estan convenientment indicades, tant al quadern com al full de respostes. 


A la pàgina que porta per títol Novetats en l'edició de 2018 es poden consultar models de proves de l'àrea de coneixement del medi natural i d'àudios de llengua catalana i castellana (que avaluen la comprensió oral).

Clicant aquí, es poden consultar els models de proves del curs 2016-2017.

Data d'actualització: 12.02.2018