Accés al contingut Accés al menú de la secció
Inici  > Àrees d'actuació  > Avaluacions del Consell  > Avaluació de quart d'ESO  > Curs 2015-2016  > La prova dels dies 16 i 17 de febrer de 2016 (i proves corregides)
 

La prova dels dies 16 i 17 de febrer de 2016 (i proves corregides)


Les proves del dia 16 de febrer

Aquests són els quaderns de les proves de competència lingüística en llengua catalana i llengua castellana i en competència matemàtica que ha fet l'alumnat de quart d'ESO el dimarts, dia 16 de febrer de 2016.

També hi ha els fulls de respostes buits.

Els fulls de respostes corregits del dia 16 de febrer

Aquests són els fulls de respostes corregits de la competència lingüística en llengua catalana i castellana i de la competència matemàtica.

Les proves del dia 17 de febrer

Aquests són els quaderns de les proves de competència cientificotecnològica, de competència lingüística en llengua estrangera (anglès, francès i alemany) i de competència en aranès que ha fet l'alumnat de quart d'ESO el dimecres, dia 17 de febrer de 2016.

També hi ha els fulls de respostes buits.

Els fulls de respostes corregits del dia 17 de febrer

Aquests són els fulls de respostes corregits de la competència cientificotecnològica, la competència lingüística en llengua estrangera (anglès, francès i alemany) i la competència en aranès. 

Criteris de correcció de l'expressió escrita i les preguntes obertes

Aquests són els criteris de correcció de l'expressió escrita en competència lingüística en llengua catalana, llengua castellana, aranès, llengua anglesa, llengua francesa i llengua alemanya.

I els criteris de correcció de les preguntes obertes de competència matemàtica i competència cientificotecnològica.


Data d'actualització: 14.07.2016